2016. június 28., kedd

Dancing with tears in my Eyes


Fülszöveg

Ne mond el, hogy ki vagy! Hagyj találjam ki!
Egy érdekes tánc, a szembetalálkozás maszk nélkül, hogy láthassák egymás igazi valóját. Vajon készen állnak már rá? 

x   Adrinette   x
x   E/3, múlt   x
x   Enyhe songic beütés   x
x   Romantikus   x

2016. június 20., hétfő

One Heart, but Two Lovers - Eighth Chapter [ending]

Hát, ez is eljött... Eléggé elhúztam a végét, valahogyan nem tudtam lezárni, de mégis sikerült. Részben. Oké, hogy ők nem az én karaktereim, de mégis... nem akarom őket elengedni. Olyan jól összekovácsoltam őket.
Szedd össze magad, Te! Ne rinyálj már annyit! Húzod az időt!!!

2016. június 9., csütörtök

One Heart, but Two Lovers - Seventh Chapter


Together


*Marinette*

   – Levigyelek? – kérdezi Macska, de még mindig mozdulatlanul állunk.
   – Szívesebben maradnék a tetőn – próbálok viccelődni, de nem nagyon működik. – Szerintem, a legjobb lenne, ha előtte MI beszélnénk, nem? Van egy-két elvarratlan szál.
   – Egyetértek. De akkor nem mondasz Alyának semmit? – kérdezi, majd feláll. Átkarolom a nyakát, és hevesen megrázom a fejem. Macska elrugaszkodik a tetőről, majd a folyosón ér földet, Alya-tól pár méterre. Addig fog, amíg a lábam földet nem ér. Mind a ketten barna hajú barátnőmre nézünk, aki a fekete szemüvegén keresztül bámul minket.

2016. június 2., csütörtök

One Heart, but Two Lovers - Sixth Chapter


We are busted



   Macska egy hétig elkerült. Esténként a tetőmön ücsörögtem, vártam, hátha esetleg felbukkan, de nem így történt. Hiába vártam őt majdnem fél este, esőben, szélben, hogy megbeszélhessük a dolgokat, de csak nem jött el. És ez az, ami csalódottá tett. Ráadásul Chloé is rám szállt.
   „Újabb csesztetős nap!” – Ezzel a gondolattal kelek fel reggel. Semmi kedvem egész nap Chloé nyafogását hallgatni, miközben Adrien előttem ül, és pluszba eszembe juttatja azt a szar estét. Macska könnyen beszél, hogy felejtsem el Adrient, de minden nap előttem ül, látom őt a szünetekben, kivéve, ha elmenekülök a mosdóba. Ő alig egyszer ha látja egy héten Katicát.